Hlavní obsah

Martin Mžíček představuje fotografie běžců

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malá galerie v Regionálním turistickém informačním centru v Židlochovicích, Masarykova 100, nabízí kolekci fotografií s názvem Běhy na Výhon autora Martina Mžíčka. Akci připravil Tomáš Klášterecký a pracovníci RTIC. Snímky si mohou zájemci prohlédnout do letošního 4. července.

Foto: Jiří Smutný
Článek

Martin Mžíček je židlochovický autor, zabývá se především reportážní fotografií. Zachycuje a dokumentuje nejrůznější události ze světa sportu, hudby, firemní akce i společenská setkání pořádaná městem.

Výstava představuje dva dosavadní ročníky akce Běh na Výhon, které se uskutečnily v letech 2015 a 2016. Účastníci běhů jsou na jednotlivých snímcích uvedeni plnými jmény, kategorií, umístěním a dosaženými časy, což zvyšuje jejich dokumentační hodnotu.

Expozice je současně pozvánkou pro amatérské i registrované sportovce na 3. ročník běhu. Ten se bude konat 4. června 2017. Lidový běh je pro všechny a pořádá se v různých kategoriích, včetně celých rodin. Hlavní závod je pro specialisty z celé republiky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám