Hlavní obsah

Malostranská beseda přivítá folkrockovou legendu z Vizovic Fleret

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moravská folk-rocková stálice Fleret zahraje v Malostranské besedě. Fanoušci se mohou těšit na známé hity jako Zafúkané, Na valašském bále nebo Čistá jak Vizovice mapující jejich 33 letou hudební dráhu i nejnovější skladby z loňského alba Hopa Bejbe. Začátek koncertu je naplánován na 21 hodin.

Článek

„Kapela Fleret, to je záruka skvělé zábavy, radosti z hraní a energického vystupování. Tahle pětice muzikantů si umí získat a rozpohybovat téměř jakékoli publikum, a to nejen tady u nás v Česku. Jejich bigbeat postavený na valašských a lidových kořenech baví posluchače už více než 33 let a stále je strhává svými emocemi a opravdovostí,“ uvádí šéf produkce Malostranské besedy David Dvořák.

Fleret oprávněně patří mezi folk-rockové stálice české hudební scény. Během 33 let natočil více než patnáct alb, nazpíval téměř 180 písniček a se svým osobitým, originálním a neopakovatelným projevem koncertoval po celé České republice i v zahraničí. Fleretu předcházely kapely Šperhák a Šperk. U zrodu tehdy stáli Zdeněk Hrachový a Petr Chrastina.

„Nejedna písnička Fleretu zlidověla a spousty z nich můžeme znát už z hudebních hodin na základních školách. Přijďte zavzpomínat, užít si skvělou muziku a partu výborných muzikantů, které hudba dělá stále radost, což potvrdila na vloni vydaném albu Hopa Bejbe. Vstupenky na koncert stojí 200 korun,“ dodává Dvořák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám