Hlavní obsah

Malí rybáři z Kraslic pokračují v práci ve svém kroužku

Novinky, Václav Fojtík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po skončení prázdnin se kroužek malých rybářů v Kraslicích vrátil do "normálních" kolejí a pracuje opět v pravidelném intervalu o víkendech.

Foto: Archiv MO ČRS Kraslice

Na rybníku v Bezdružicích

Článek

V teplém a suchém počasí jezdí rybářský dorost na svazové vody na Jesenici nebo Skalku k získávání praktických zkušeností, s příchodem chladu a mokra bude v klubovně nabírat znalosti teoretické.

Velký podíl na dobrém chodu práce mají kromě vedoucích i instruktoři Oldřich Vaněk a Josef Fojtík, kteří pro rybářský "potěr" dýchají a věnují mu hodně svého volného času. Je třeba zmínit i podíl Františka a Jaroslava Hoznourů, otce a dědečka jednoho dítěte z kroužku, kteří také nehledí na volno a jsou dobrými pomocníky.

Malí rybáři byli v létě na čtyřech prázdninových soustředěních - dvě se uskutečnila v Bezdružicích, po jednom na Jesenici a na Skalce.

Vhodné je rovněž poděkovat Karlovarskému kraji za poskytnutí finanční dotace na chod kroužku. Z uvedených financí byla hrazena většina nákladů na zmíněné pobyty, pokrývají i velkou část potřeb pro kroužek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám