Hlavní obsah

Májová pouť nabízí zábavu i výstavu loutek

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na náměstí před pražským Nákupním centrem Eden probíhá od 3. do 26. května velká Májová pouť - k vidění jsou poníci, trampolíny, kolotoč, aquazorbing a o víkendech divadélko, bublinová škola, žonglování, akrobacie i klaun. Pouť do 12. května doprovází výstava loutek v prvním patře NC Eden.

Foto: Ivana Kvasnicová
Článek

„Minulý rok se Májová pouť v Edenu těšila velké oblibě návštěvníků, tudíž věřím, že je potěší i letos. Ponechali jsme atrakce, o které měli lidé největší zájem, a rozšířili program o interaktivní zábavu pro všechny věkové kategorie. Návštěvníci si vyzkouší jazykolamy, postřeh na živých sochách, projdou bublinovou školou nebo základy pantomimy s Václavem Upírem Krejčím (ve středu 8. května od 11 do 16 hodin). Vítáme každou možnost, kterou můžeme našim zákazníkům zpříjemnit nakupování a oživit nákupní centrum, ať už v interiéru, nebo v jeho nejbližším okolí,“ uvedla Renata Nejtková, marketingová manažerka Nákupního centra Eden.

Letošním druhým ročníkem pouť navazuje na tradici z první poloviny minulého století, kdy na místě současného Edenu fungoval velký zábavní park, a rozšiřuje tak zábavní a kulturní nabídku centra nejen o klasické atrakce, ale i o divadelní představení. Divadlo Mazec návštěvníci uvidí v odpoledním programu ve středu 8. května a v neděli 26. května.

"Divadlo Mazec je autorské divadlo pro hodné a zlobivé děti a všechny lidi, kteří se dívají na svět s úsměvem. Pro příležitost Májové pouti v NC Eden jsme připravili interaktivní show pro všechny diváky s cirkusovou tematikou. Naše publikum tedy bude tancovat, soutěžit a přiučí se i nějakým cirkusovým disciplínám, jako je žonglování, umění poi, pantomima, kouzlo rozesmát a jiné. Celé cirkusové odpoledne budou provázet divadelní postavičky, jako je klaun Punčochacha, pan direktor Malý Pívo, Silák Jirka a primabalerína Mařenka," uvádí Divadlo Mazec ke svému vystoupení před Nákupním centrem Eden.   

Reklama

Výběr článků

Načítám