Hlavní obsah

Majáles pobaví Uničov 6. května

Novinky, Aleš Langer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Květen je nejenom měsícem lásky, ale také nevázaných studentských slavností známých pod názvem majáles. Uničovské majálesové veselí se bude jako každoročně odehrávat v režii studentů místního gymnázia, kteří na pátek 6. května chystají průvod městem a zábavný odpolední program na Masarykově náměstí.

Foto: Aleš Langer

Atmosféra majálesu je v Uničově každý rok skvělá.

Článek

Letošní podoba uničovského majálesu bude mírně inovovaná. Jeho vládci totiž nebudou král s královnou, ale majitelé firmy GYMUN – ROYAL STUDENTS‘ COMPANY, kteří místo v kočáru absolvují svou pouť městem v luxusním kabrioletu.

Na majálesovém pódiu se následně představí studenti jednotlivých tříd gymnázia se svými tanečními, hudebními a komickými výstupy. Trojice nejlepších vystoupení bude odměněna. Majáles studenti zakončí společným tancem „flash mob“.

Začátek majálesu je plánován na 16. hodinu, kdy od budovy uničovského gymnázia vyrazí kostýmovaný původ. Ve stejné době bude na náměstí probíhat vystoupení taneční skupiny  „Zumba s Gibi“ a ukázky „dogdancingu“.

Reklama

Výběr článků

Načítám