Hlavní obsah

Majáles Dobruška letos i s druhým pódiem a dalšími novinkami

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na 2. května je naplánovaný již 6. ročník dobrušského Majálesu. Letos je akce přesunuta z Archlebových sadů do areálu pivovaru Rampušák. Díky tomu mohlo přibýt druhé pódium a spousta dalších novinek. „Letos to bude větší, propracovanější a údernější," tvrdí organizátoři.

Foto: promo plakát

Majáles Dobruška

Článek

Akce začne v 14:00 pro průvodu mažoretek Tyrkys z Dobrušky. V 14:40 vlítne na stage první účinkující – punkrocková kapela Desort, a pak už čeká návštěvníky smršť dalších skvělých vystoupení.

W.I.T.S. a Dirty Way, výherci soutěže s několika stovkami hlasů, nakopnou Talent stage, Band´a´ska a velice kvalitní pražská partička Lola běží budou pokračovat na hlavním pódiu. Monitor je atypické duo rapperů. Jejich vystoupení přijde na řadu již v 18:00.

O čtyřicet minut déle čeká publikum obrovské překvapení. Liberecký Jakub Děkan s sebou přiveze i kolegy z ATMO music, takže bude možnost připomenout si jejich skvělou show z loňska obohacenou novým materiálem z chystaných desek obou interpretů.

Po opavské úderce Scarlett Avenue skočí na hlavní scénu slovenský rapper Delik a záda mu bude krýt jeho dvorní producent Josef Engerer, který má na svědomí spoustu podmazů z desky Sloboda. Handlovský reprezentant je bezpochyby největší tahák tohoto roku.

O nejúspěšnější vystoupení se s ním ale bezpochyby utká nespoutaná smečka z YZO Empire ve složení: Logic, Jackpot, CBCH a DJ Rusty. Ti zase mají v rukávu materiál z úplně čerstvé placky Yzomandias od Logica nebo Nočního podniku od Jackpota.

Pro fanoušky kytarové muziky budou na druhém podiu připravení Call Tracy, tedy velice kvalitní pop-punkové uskupení, nebo hardcoristé ze severu – Hopes. Celý večer pak uzavře DJ Nobodylisten se svým skvělým multižánrovým setem. Od půlnoci přijde čas na afterparty v nedalekém Café Forte, kde se o hudbu postarají Deckters group, v čele DJ ASK.

Novinkou je také zavedení symbolického vstupného (50, Kč). Na místě  nebude chybět tradiční originální Drink bar s míchanými nápoji, masité i vegetariánské pokrmy a spousta dalších věcí. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám