Hlavní obsah

Luxusní audi zřejmě někdo zapálil

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 8. září krátce po půlnoci vyjížděli pardubičtí hasiči k požáru luxusního audi. Vůz se jim podařilo uhasit, přesto vznikla půlmilionová škoda. Auto zřejmě zapálil žhář.

Foto: HZS Pardubického kraje
Článek

"Ve čtvrtek v 0.34 hodin vyjížděli hasiči do Jiráskovy ulice v Pardubicích, kde došlo k požáru automobilu Audi A8 4.0 TDI Quattro. Plameny se jim podařilo zcela uhasit v 01.12 hodin," komentovala událost Vendula Horáková, tisková mluvčí pardubických hasičů.

Škoda byla předběžně vyčíslena na 500 tisíc korun, hasičům se ale podařilo před plameny uchránit další milionový majetek v podobě zbytku poničeného auta, vedle stojících vozidel a plastových kontejnerů.

"Příčinou vzniku požáru bylo s největší pravděpodobností úmyslné založení. Na místě byly odebrány  vzorky, které poputují na expertízu. Na místě byl i pes, speciálně vycvičený  na vyhledávání hořlavých kapalin, který označil dvě ohniska," dodala mluvčí.

Související témata:

Výběr článků

Načítám