Hlavní obsah

Lupič, který přepadl čerpací stanici v Kunovicích, je za mřížemi

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V brněnské vazební věznici skončil v pátek 12. ledna pětatřicetiletý muž, který ve středu 10. ledna oloupil obsluhu benzinové čerpací stanice v Kunovicích na Uherskohradišťsku. „Za ozbrojenou loupež mu hrozí až desetileté vězení,“ řekla v pondělí policejní mluvčí Milena Šabatová.

Foto: Policie ČR

Lupiče zachytila kamera.

Článek

Kriminalisté z Uherského Hradiště vypátrali lupiče za necelé dva dny. Prověřovali získané poznatky, vyhodnocovali kamerové záznamy, vyslýchali svědky a pracovali na dalších úkonech.

„K dopadení pachatele jim napomohl jeden z občanů, který muže poznal. Již v pátek tak případ mohli ukončit. Pětatřicetiletý muž z Uherskohradišťska se ke svému zoufalému činu přiznal. U výslechu dodal, že tak učinil z důvodu tíživé finanční situace. Kriminalisté ho obvinili z trestného činu loupež,“ uvedla policejní mluvčí.

Pachatel loupeže přišel ve středu okolo 22. hodiny do prodejny benzinové čerpací stanice. „Chvíli si prohlížel zboží, potom obešel pult, z kapsy vytáhl nůž a po zaměstnankyni požadoval peníze. Žena se obávala o svůj život, proto mu vydala finanční hotovost, kterou měla v pokladně. Pachatel ani ne se čtyřmi tisíci korunami z prodejny utekl směrem na Uherské Hradiště,“ popsala přepadení policistka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám