Hlavní obsah

Luhačovický hotel Alexandria popáté s titulem Czech Hotel Awards

Novinky, Denisa Ižová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dosavadních šesti ročnících soutěže Czech Hotel Awards zaznamenal luhačovický wellness hotel Alexandria již páté vítězství v kategorii nejlepších Spa & Wellness hotelů ve Zlínském kraji.

Foto: Lázně Luhačovice

hotel Alexandria

Článek

Cenu převzala obchodní manažerka hotelu Monika Dobiášová během slavnostního vyhlášení výsledků 28. března v Praze. Czech Hotel Awards je soutěž o titul nejoblíbenějšího hotelu v České republice (pro každý kraj a pražský obvod zvlášť) a je přehlídkou českých hotelů nabízejících nejkvalitnější služby.

Ředitelka hotelu Miloslava Fialová k  ocenění uvedla: „Velmi si vážíme přízeň veřejnosti, která svým hlasováním již popáté potvrdila naše výsadní postavení mezi wellness hotely ve Zlínském kraji. Hlavní část klientely našeho hotelu tvoří hosté z ČR, kteří se k nám opakovaně rádi vracejí. Máme však i stabilizovanou zahraniční klientelu. Alexandria je velmi oblíbenou mezi Slováky, především na prodloužené víkendové pobyty. Oblíbili si ji i Rakušané a Izraelci. Doufáme, že vedoucí pozici obhájíme i v následujících letech a že nám hosté při hlasováních zůstanou věrní.”

Hotel Alexandria pobytovou nabídkou ubytovacích, gastronomických a volnočasových relaxačních služeb, se řadí mezi nejvyhledávanější hotely své kategorie nejen ve Zlínském kraji. Letošní produkt „Víkend pro single cestovatele v hotelu Alexandria“ byl oceněn Centrálou cestovního ruchu Východní Moravy jako HIT sezóny pro rok 2017. Tentýž produkt byl letos oceněn i druhým místem v celostátní soutěži Velká cena cestovního ruchu 2016/2017.

Lákadlem Alexandrie je největší a nejluxusnější wellness v Luhačovicích, ale i vyhlášená Francouzská restaurace nebo prvorepubliková atmosféra hlavní budovy s historickým nočním klubem. Velmi oblíbené jsou pravidelné měsíční gastronomické akce. O pohodlí návštěvníků se stará 60 zaměstnanců hotela. Ročně využije služby hotelu Alexandria více než 7000 osob.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám