Hlavní obsah

Luděk Niedermayer bude v Klatovech roznášet kávu a zákusky

Novinky, Veronika Štruncová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kandidát do Evropského parlamentu Luděk Niedermayer bude ve čtvrtek 22. května v Klatovech roznášet kávu a zákusky. Na kávu dorazí i Karel Schwarzenberg.

Foto: Veronika Rejmanová

Luděk Niedermayer, lídr kandidátky TOP 09 a Starostové do EP

Článek

Netradiční obsluha čeká na každého, kdo zavítá ve čtvrtek mezi 10.30 a 11.30 do Kavárny a cukrárny "MLÉČNÁ" (náměstí Míru 65) v Klatovech. Kávu a zákusky tam totiž zítra dostane od lídra kandidátky TOP 09 a Starostů do eurovoleb a bývalého viceguvernéra ČNB Luďka Niedermayera.

V kavárně však nebude obsluhovat sám. Potkat zde budete moci i další eurokandidáty Jiřího Pospíšila, Stanislava Polčáka či Tomáše Czernina.

Kávu si příchozí budou moci vychutnat společně s Karlem Schwarzenbergem, který zde bude mít mezi 10.30 a 11.00 autogramiádu knihy Knížecí rozhovory. Pro prvních pět příchozích je přichystána kniha zdarma.

Podobná akce se konala již v rámci předvolební kampaně TOP 09 v Libereckém kraji, kde předseda Miroslav Kalousek rozdával housky.

Reklama

Výběr článků

Načítám