Hlavní obsah

Lucii Bílou čeká ve Varnsdorfu první koncert od jejích narozenin

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Lucie Bílá měla 7. dubna velké jubileum. Sérií koncertů v Bratislavě oslavila své padesáté narozeniny a další její zastávkou bude české město Varnsdorf. Zde vystoupí už příští týden, v neděli 24. dubna, v městském divadle. Možná bude i dort.

Foto: Jitka Doubravová

Lucie Bílá na nedávném koncertě v Mostě

Článek

Doba, kdy přijede Lucie Bílá do nejsevernějšího města České republiky, se nezadržitelně blíží. Z necelých 500 vstupenek zbývá posledních 60 kusů. Akcí žije celé město a na nejpopulárnější českou zpěvačku se všichni těší.

O Lucii Bílé je v současné době hodně slyšet, a to hlavně díky jejímu životnímu jubileu. 7. dubna oslavila své padesáté narozeniny, a slavit se začínalo v Bratislavě, kde měla sérii tří, beznadějně vyprodaných koncertů, nesoucích název Fifty Fifty.

Oslavy v České republice se plánují až na listopad, kdy bude Lucii patřit celá O2 aréna, ve které naváže na slovenskou sérii koncertů. O to více je významnější koncert ve Varnsdorfu, už jen proto, že bude prvním od jejích narozenin. Spekuluje se, že se pro ní připravuje nějaké překvapení. Ale o tom se přesvědčíte až na vlastní oči, na místě. I vy můžete Lucii přinést květinu či nějakou maličkost, a stát se tak jedním z gratulantů.

Před Lucií Bílou čeká návštěvníky varnsdorfského koncertu ještě dvacetiminutové vystoupení místního sboru, které diváky perfektně naladí na hodinové vystoupení Lucie Bílé.

Reklama

Výběr článků

Načítám