Hlavní obsah

Lucie Bílá rozezní svými hity nádvoří zámku Dobříš

Novinky, Michaela Fialová Rozšafná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nezapomenutelnou hudební atmosféru můžete zažít už 4. září v prostorách zámku Dobříš. Koncert nejpopulárnější české zpěvačky Lucie Bílé s klavírním doprovodem Petra Maláska se na nádvoří pod širým nebem uskuteční od 19 hodin.

Foto: Archiv pořadatelů koncertu Lucie Bílé

Nezapomenutelnou hudební atmosféru můžete zažít už 4. září v jedinečných prostorách zámku Dobříš.

Článek

„Těšit se můžete na největší hity i zcela nové písně ikony české hudební scény. Lucie Bílá při svých koncertech vždy rozdává jedinečnou energie plnou radosti, síly a lásky. To vše ve spojení s ojedinělým místem slibuje neopakovatelnou atmosféru,“ říká pořadatelka Denisa Havlíčková.

Lucie Bílá letos v dubnu oslavila padesáté narozeniny, jubileum se svými fanoušky oslaví na velkém narozeninovém koncertě v O2 aréně. Menší koncerty pro tento rok zpěvačka omezila, pozvání organizátorů do prostor dobříšského zámku ale podle nich velmi ráda přijala. Vstupenky na koncert osminásobné zlaté slavice jsou stále k dispozici, aktuální informace naleznete na facebookových stránkách a na www.dobrisskoaktualne.cz.

Vstupenky na koncert Lucií Bílé pořídíte od 490 Kč. Vybrat si můžete z mnoha kategorií od stání až po vstupenky do první řady. VIP vstupenka za 1990 korun zaručí místa ve VIP zóně (první řady), následné pozvání na raut se sponzory či možnost setkání s Lucií Bílou. „Zde se však jedná o omezenou edici třiceti míst,“ upozorňuje Denisa Havlíčková. Vstupenky na koncert můžete zakoupit v předprodeji v IC Dobříš nebo přes internet na www.ticketportal.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám