Hlavní obsah

Listopadový program v BB Kavárně v Polici nad Metují potěší děti i dospělé

Novinky, Martina Váňová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muzeum papírových modelů v Polici nad Metují připravilo na listopad doprovodný program pro děti i dospělé.

Foto: Martina Váňová
Článek

První listopadové pondělí bude již tradičně vstup do všech prostor muzea zdarma.  Tradiční je i středeční setkávání v modelářské dílně  všech zájemců od 14 hodin. Zájemce v muzeu seznámí a provedou krátkodobou výstavou minimodelů a k dispozici budou vystřihovánky z dílny Michala Rozínka. Neděli 8. listopadu si v muzeu můžete zpestřit tvořením lampiónů a svícnů, dílna proběhne od 15 hodin.

Kavárna hned vedle Muzea papírových modelů spolu s polickými pořadateli festivalu Jeden svět uspořádají v pátek 13. listopadu od 19 hodin projekci filmu Dál nic. Po projekci bude následovat debata s místostarostou Jiřím Škopem a architektem Viktorem Vlachem. Vstupné je zdarma.

Vstupné zdama je i na další pořádanou akci v kavárně s názvem Hodinka krásy. Ta se uskuteční ve dvou termínech - dopolední úterý 3. listopadu od 9 hodin a čtvrteční odpoledne 26 listopadu od 17 hodin. Mimo jiné na vás čeká ukázka líčení, určení typu pleti a možnost pohlídání dětí.

V kavárně se dále uskuteční kurz flamenca pro začátečníky, ten proběhne v sobotu 7. listopadu od 13 hodin. Večer v duchu španělských rytmů kavárna ve spolupráci s Pavlínou Pížovou připravuje na sobotu 28. listopadu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám