Hlavní obsah

Lidé v Brandýse nad Labem mohou absolvovat odběry krve na novém odběrovém místě

Novinky, Radka Miloševská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V novém odběrovém místě si mohou od dnešního dne nechat odebrat krev za účelem nejrůznějších vyšetření lidé v Brandýse nad Labem. Síť laboratoří Agellab v prostorách zdejší polikliniky na ulici Jiřího Wolkera 603, dnes otevřela nové odběrové místo, již třicáté páté v České republice.

Foto: archiv AGELLAB

Odběrová místnost bude klientům k dispozici každý pracovní den, a to mezi 6:00 a 12:00 hodinou, a to jak pro dospělé, tak i děti starší 3 let.

Článek

Vedení laboratoří sítě Agellab rovněž ubezpečuje pacienty, že absolvování odběru krve nemusí ze strachu z koronaviru zbytečně oddalovat, neboť probíhá za přísných protiepidemických opatření.

Odběrová místnost bude klientům k dispozici každý pracovní den, a to mezi 6. a 12. hodinou - pro dospělé i pro děti starší 3 let.

Odběrová místnost se nachází na poliklinice ve 2. patře „Na vyšetření krve je možné přijít se žádankou od lékaře či na vlastní žádost, není nutné se předem objednávat. Pacienty čeká příjemné prostředí, proškolené odběrové sestry, minimální čekací doby a široké spektrum nabízených vyšetření,“ uvedl obchodní ředitel laboratoří Agellab Ing. Tomáš Hájek s tím, že odběry provádí zkušený zdravotnický personál, který vzorky ihned předává k analýze v laboratořích.

Reklama

Výběr článků

Načítám