Hlavní obsah

Libochovický park ožije v červnu dvoudenním festivalem

Novinky, Tomáš Salač

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve dnech 21. a 22. června se bude konat v městském parku v Libochovicích dvoudenní benefiční Open air festival Rock co rok 2019. Jedná se o festival nabízející kulturní vyžití pro návštěvníky všech věkových kategorií.

Foto: Tomáš Salač

Program

Článek

Páteční večer zahájí vystoupení dětí ze Základní umělecké školy v Libochovicích. Dále se o vaši zábavu postarají komici ze Stand-Up Comedy a k tanci a poslechu zahraje kapela NaPůl šťávy.

Součástí festivalu bude také akce Rozběháme Česko s trasami od 1 do 10 km.

Sobotní dopoledne bude věnováno dětem, ať už se jedná o dětská vystoupení nebo doprovodný program, jako např. pohybové aktivity a tvořivé dílny. Zakončen bude koncertem Naty Hrychové. Odpoledne začnou hrát jednotlivé kapely. Těšit se můžete např. na Synové výčepu, Louty, Vojtaana, Queens of everything a Electro Swing Allstars.

Po celou dobu festivalu si návštěvníci budou moci koupit handmade výrobky, občerstvení bude zajištěno.

Vstupné je dobrovolné. Výtěžek z akce bude věnován Ondráškovi na léčbu celostní medicínou. Veřejná sbírka proběhne pod záštitou Nadačního fondu Lucie Šafránkové WITH LOVE. Ondráškovi lze též přispět na transparentní účet č. 115-9719380287/0100. https://www.kb.cz/cs/transparentni-ucty/nadacni-fond-lucie-safrankove-with-love-nadacni

Ondrášek letos v červnu oslaví páté narozeniny. Narodil s mnohačetnými vrozenými vadami srdce a mozku. Ve třech měsících podstoupil operaci srdce, která mu sice zachránila život, ale v tu chvíli začal jeho boj o to, jaký tento život bude. V půl roce se mu projevila epilepsie, a aby toho nebylo málo, lékaři mu diagnostikovali svalovou hypotonii. Medikamenty jeho stav jen zhoršovaly, proto se rodiče rozhodli přejít na alternativní léčbu, která mu dělá moc dobře.

Jedná se o pravidelné masáže, bylinky, koupele, zábaly a zdravou stravu. Tato léčba je finančně velice náročná. Přírodní léčba ale Ondráška udržuje v dobrém fyzickém a psychickém stavu. Pomáhá také hippoterapie. Letos začal Ondrášek navštěvovat speciální školku, kde mu dětský kolektiv velmi prospívá.

Reklama

Výběr článků

Načítám