Hlavní obsah

Letní fotosoutěž Jednota v rozmanitosti

Novinky, Vanda Vaníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zachyťte svými fotoaparáty jednotu Evropy a Evropanů v jejich rozmanitosti a vyhrajte jednu ze zajímavých cen.

Foto: Vanda Vaníčková

Fotosoutěž JEDNOTA V ROZMANITOSTI

Článek

Eurocentra Hradec Králové a Pardubice a Informační střediska Evropské unie Europe Direct Hradec Králové a Pardubice, spolu s partnerem Eurocentrum Liberec, vyhlašují další ročník oblíbené letní fotosoutěže, v letošním roce na téma Jednota v rozmanitosti, konané u příležitosti 30 let existence programu Erasmus.

Cílem soutěže je poukázat na neobyčejné zkušenosti a zážitky lidí, spjaté s jejich výjezdem do jiné země EU, ať už během studijního výjezdu, stáže, dobrovolnického či pracovního pobytu v Evropě.

Soutěž bude probíhá od 15. června do 15. září 2017. Zúčastnit se jí mohou amatérští fotografové starší 15 let s trvalým bydlištěm v České republice.

SOUTĚŽNÍ KATEGORIE: 

Michaela Vápeníková, vedoucí Europe Direct Pardubice, prozradila, v jakých kategoriích můžete letos soutěžit:

„Soutěž má dvě kategorie. Do té první s názvem Lidé lze posílat snímky, na nichž se objeví lidé, se kterými jste se setkali během své studijní či pracovní cesty. Druhá kategorie Místa je zaměřena na oblíbené destinace a místa, která jste navštívili během výměnného pobytu a která ve vás zanechala neopakovatelné zážitky. Fotografovat můžete i typické památky spojené s místem vašeho pobytu.“

VYHODNOCENÍ A ODMĚNY:

Vyhodnocení, vyhlášení vítězů a vernisáž vybraných fotografií proběhnou do 15. října. Pro vítěze jsou v obou kategoriích připraveny zajímavé ceny. Soutěží se například o dárkové vouchery ČD na nákup jízdenek, power banky, cestovní deníky a knihy. Zkrátka o ceny, které ocení fotograf i cestovatel.

KAM ZASÍLAT FOTOGRAFIE:

Fotografie zasílejte e-mailem na adresu fotosoutez@euroskop.cz. Vždy uveďte předmět FOTOSOUTĚŽ JEDNOTA V ROZMANITOSTI.

Více informací a pravidla soutěže naleznete na webových stránkách organizátorů a na Facebooku soutěže https://www.facebook.com/fotosoutezEU.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám