Hlavní obsah

Leoš Mareš provede Plzeňany sobotní Balonovou show

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradiční zábavní akce, Balonová show, bude probíhat v sobotu 25. června v nově otevřeném areálu Škodaland v Plzni u Borské přehrady. Zábavná show bude navíc obohacena o slavnostní otevření koupacího jezírka přímo v areálu Škodalandu.

Foto: archiv ÚMO 3

Tradiční zábavní akce, Balonová show, bude probíhat v sobotu 25. června v nově otevřeném areálu Škodaland v Plzni u Borské přehrady.

Článek

"Koupací jezírko jsme dokončili a chtěli jsme, aby jeho otevření dostalo svůj prostor. Využili jsme proto Balonovou show, která se koná již tuto sobotu 25. června, a jezírko otevřeme během programu," uvedl starosta třetího plzeňského obvodu Jiří Strobach.

Moderátorem show se stane Leoš Mareš a těšit se můžete na hudební vystoupení Markéty Konvičkové, kapel Brutus, Elán Revival, Kroky Michala Davida nebo Walda Gang. Vedle hudebních vystoupení bude k vidění seskok parašutistů, ukázky městských policistů, beatbox a jako sladká tečka na závěr nebude chybět ohňostroj.

"Abychom využili areál Škodalandu opravdu na sto procent, přidali jsme několik vodních atrakcí přímo na Borské přehradě – vodní zorbing, šlapadla nebo motorový člun. Chybět nebude ani let horkovzdušným balónem, horolezecká stěna a kolotoče," prozradil místostarosta Centrálního obvodu Plzeň 3 Radislav Neubauer.

Jak se do Škodalandu dostanete? Automobilem, nebo prostřednictvím autobusu MHD č. 21 z konečné tramvaje č. 4, Bory. "Přímo u Škodalandu je velké parkoviště s kapacitou až dvě stě míst, další parkování bude zajištěné v místním autokempu a poslední na uzavřené komunikaci k hrázi přehrady. A pro pěší jsme s dopravními podniky domluvili posílení autobusových spojů, které budou vyjíždět z konečné tramvaje číslo 4 na Borech," informoval starosta Jiří Strobach.  

Reklama

Výběr článků

Načítám