Hlavní obsah

Legendární bufet Adrie se stane předmětem elektronické aukce v Plzni

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poté, co Úřad městského obvodu Plzeň 3 uspořádal úspěšně první elektronickou akci, díky níž došlo k úspoře nákladů ve výši 60 tisíc korun, připravuje úřad během necelých tří týdnů v pořadí již druhou podobnou aukci.

Foto: Hynek Mojžíš

Elektronická aukce na pronájem nebytového prostoru ve Smetanových sadech bude zahájena 4. dubna v 9 hodin.

Článek

Premiérová elektronická aukce byla vyhlášena za účelem výběru dodavatele užitkového vozidla. V pořadí druhá aukce, která se připravuje, má posloužit k výběru nájemce prostoru legendárního bufetu Adrie.

"Nájemní smlouva s předchozím nájemníkem vypršela na konci února. S ohledem na specifičnost tohoto nebytového prostoru chceme najít nejvhodnějšího nájemce prostřednictvím elektronické aukce,“ uvedl starosta plzeňského centrálního obvodu Jiří Strobach. „Podmínkou je, aby v prostorách dál fungovalo rychlé občerstvení a složení jistoty ve výši 100 000 korun,“ dodal Strobach.

Elektronická aukce na pronájem nebytového prostoru ve Smetanových sadech bude zahájena 4. dubna v 9 hodin. Případní zájemci mohou své nabídky zasílat do 29. března do 10 hodin. Podrobnější informace naleznou zájemci na webových stránkách úřadu www.plzen3.eu

Při hodnocení nabídky se vedení Úřadu městského obvodu Plzeň 3 zaměří především na výši nájmu na jeden rok bez DPH za celé prostory. Váha tohoto kritéria byla úřadem ohodnocena na 70 %. Druhým kritériem je provozní doba určená pro veřejnost.

"Při první elektronické aukci jsme ušetřili až 60 000 korun. Nyní je pro nás nejdůležitější, abychom našli vhodného nájemce, který vyhoví potřebám a přání občanů a naváže na tradici legendárního bufetu Adrie,“ uvedl místostarosta centrálního plzeňského obvodu Radislav Neubauer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám