Hlavní obsah

Legendární Alphaville vystoupí v rámci festivalu Sedmihorské léto

Novinky, Jitka Maděrová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přípravy na vystoupení skupiny Alphaville na festivalu Sedmihorské léto jsou v plném proudu. Čtyřčlenná německá legenda, která má na kontě celou řadu hitů, mezi něž patří například Forever Young, Sounds Like A Melody, Big In Japan či Dance With Me, vystoupí na sedmihorském pódiu ve čtvrtek 15. srpna od 20 hodin.

Foto: Jitka Maděrová
Článek

Areál společnosti Kinghouse a motelu Even v Sedmihorkách u Turnova, kde se po celé léto konají pořady v rámci hudebního a divadelního festivalu Sedmihorské léto, tak zažije vůbec poprvé vystoupení legendárních hvězd evropských rozměrů.

Kapela ve složení Marian Gold, Jakob Kiersch, Dave Goodes a Martin Lister odehraje téměř dvouhodinový koncert. Ten slibuje světelnou i vizuální show a především dokonalý hudební zážitek namíchaný z nesmrtelných, léty prověřených, ale i novějších hitů. Fanoušci, pamětníci i nejmladší příznivci kapely si tak rozhodně přijdou na své.

Prostory festivalu navíc slibují nadstandartní zážitek díky omezené kapacitě areálu a také jeho neopakovatelné atmosféře. I takové hvězdy jako jsou Alphaville  budou divákům doslova na dosah.

„Z pohledu velikosti našeho areálu půjde o naprosto jedinečný, spíše komornější koncert. To bereme jako velkou devizu. Naši návštěvníci si koncert dokonale užijí, aniž by museli zažívat paniku a chaos megakoncertů. Na všechny zúčastněné čeká exkluzivní, pohodová atmosféra. Jsme přesvědčeni, že právě takový přístup k akci ocení opravdu všechny věkové kategorie,“ uvedla za organizátory Jitka Maděrová.

Do konce samotného festivalu Sedmihorské léto proběhnou ještě tři akce. Zmiňovaná největší akce – koncert Alphaville, dále pak 8. srpna druhé divadelní představení Blbec k večeři v podání špiček českého hereckého nebe z Divadla Bez zábradlí, festival uzavře koncert Janka Ledeckého 22. srpna.

Soutěž o vstupenky na koncert Alphaville: http://www.sedmihorskeleto.cz/soutez-o-5-paru-vstupenek-na-alphaville

Reklama

Výběr článků

Načítám