Hlavní obsah

Ledová plocha Vánočního kluziště v Ostravě přivítala mladé krasobruslaře

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bruslení na Vánočním kluzišti v Ostravě na Masarykově náměstí stále pokračuje. Vždy od 10 do 20 hodin si mohou zájemci zasportovat na dobře upravené ledové ploše, kterou udržuje Sareza Ostrava, s. r. o. Ve středu 19. prosince v 16 hodin zde měli své exhibiční vystoupení krasobruslaři BK LR Cosmetic.

Foto: Josef Zajíc

Vánoční kluziště v Ostravě. Exhibice krasobruslařů. Lucie, 19.12.2012

Článek

Na blýskavě hladkou ledovou plochu pozval ve středu 19. prosince v 16 hodin moderátor Vánočního kluziště Vladimír Polák mladé, nadějné krasobruslaře Bruslařského klubu LR Cosmetik v Ostravě. Sportovce přivedla trenérka krasobruslení Ivona Tokošová.

Jako první se na ploše mnoha divákům předvedla šestiletá Natálie. Na krásnou hudbu zajela pěknou volnou jízdu a zasloužila si potlesk diváků.

Po ní své umění předvedla desetiletá Lucie, která podle moderátora Poláka, trénuje již od svých pěti let. Krásný skluz, krokové variace a piruety střídaly skoky. I Lucie byla diváky nadšeně přijata a mnozí přítomní rodiče možná začali přemýšlet o tom, že své mladé ratolesti pošlou na trénink krasobruslení.

Jako poslední v krasobruslařské exhibici nastoupil třináctiletý Jan. Je již zkušený závodník. Je přeborníkem České republiky a v lednu zvítězil na Zimní olympiádě dětí a mládeže, kterou v roce 2012 organizoval a zajišťoval Moravskoslezský kraj. Jeho sestava byla již náročná, krásná a proložena dvojnými skoky.

Po ukončení krasobruslařské exhibice začala plánovaná diskotéka na ledě vedená Jirkou Hynerem.

Ve čtvrtek 20. prosince návštěvníci Vánočního kluziště mohou být od 15.30 do 16 hodin účastníky autogramiády hráčů HC Vítkovice Stell v Párty stanu a od 16 hodin zhlédnout exhibiční utkání hokejistů HC Vítkovice Stell.

Program Vánočního kluziště pokračuje do 1. ledna 2013.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám