Hlavní obsah

Laura a její tygři přivítají Vánoce v pražské Malostranské besedě

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 22. prosince rozproudí pražskou Malostranskou besedu energická Laura a její tygři, která zde od 20.30 hodin odehraje svůj vánoční koncert.

Foto: Tomáš Kopečný
Článek

Černé kalhoty a funky drive, černé brýle a soulová naléhavost, černé kravaty a jazzová elegance, bílé košile a rocková energie - to všechno je kapela Laura a její tygři. Na koncert do Besedy opět přiveze nezaměnitelnou směs soulu, funku, jazzu a rocku, která publikum spolu s pozitivní myslí a náladou velmi snadno a rychle strhne. 

Kapelu v roce 1985 založil Karel Šůcha. Na kontě má více než 1600 koncertů v Česku i zahraničí, 12 vydaných alb a další velké koncertní projekty jako Show Tomáše Tracyho, Rituál na Žižkově, Laura a její tygři versus Křižíkova fontána či Big Bang!

Kromě kapelníka, zpěváka, baskytaristy a jediného původního člena Karla Šůchy dnes v kapele působí Lucie Bakešová (zpěv), Miroslav Návrat (bicí), Kryštof Pobořil (klávesy), Kamil Janský (saxofon), Milan Král (pozoun), Jiří Němec (trubka) a Ondřej Fišer (kytara). 

Reklama

Výběr článků

Načítám