Hlavní obsah

Kynšperský pivovar pořádá zábavu ve stylu chmelové brigády

Novinky, Milan Hloušek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na hudební zábavu ve stylu chmelové brigády zve v sobotu 19. září Kynšperský pivovar. K poslechu i tanci bude hrát oblíbená chebská kapela Pospolu Band, která umí publikum řádně rozveselit. Kdo má tedy rád pohodovou muziku, dobré pivo a je pro každou legraci, ten nesmí na večírku rozhodně chybět.

Foto: Milan Hloušek

Pro velký úspěch se skupina Pospolu Band opět vrací do Kynšperského pivovaru.

Článek

Zvlášť vítaní jsou recesisté, kteří se dostaví ustrojení, jako by šli sklízet chmel. „Rozhodli jsme se, že taneční zábavu pojmeme s humorem. Proto každý, kdo se oblékne jako česáč chmele, dostane na uvítanou čepované pivo zdarma,“ prohlásil ředitel Kynšperského pivovaru Radek Vomočil.

Pro toho, kdo by chtěl stylově obléci, ale nenachází inspiraci, může přijmout několik tipů a rad, jaké doplňky je vhodné zvolit. Zejména by to měl být pracovní oděv pro všechny typy počasí. Proti poškrábání se například hodí stará flanelová košile, rukavice, proti ostrému slunci ochrání čapka nebo šátek, a když náhodou zaprší, přijde jistě vhod pláštěnka a gumové holínky.

„Správný brigádník by měl mít s sebou i hliníkový ešus, velkou lžíci a nepromokavý spacák. Člověk nikdy neví, co ho na chmelu může potkat,“ usmál se ředitel.

Hudební večírek se skupinou Pospolu Band začne od 20 hodin ve velkém sále Kynšperského pivovaru. „Kapela se k nám vrací po dvou měsících, kdy hrála na dni otevřených dveří. A jelikož se lidem moc líbila, řekli jsme si, že ji do Kynšperka nad Ohří pozveme znovu,“ poznamenal Radek Vomočil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám