Hlavní obsah

Kurzy první pomoci přímo v ordinacích praktických lékařů

Novinky, Barbora Horešovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Projekt Kurzy první pomoci Zdravotník jsou určené pro lékaře a sestry i odbornou veřejnost, nelékařské pracovníky v ambulancích.

Foto: Barbora Horešovská

AED

Článek

Na základě informací z Věstníku MZČR 16/2015 o povinnosti jednou ročně absolvovat kurz první pomoci pro lékaře a sestry v ambulancích rozbíhá firma SHOCK s. r. o. projekt školení přímo v ordinacích lékařů.

Vedoucí lektor kurzů první pomoci a člen České resuscitační rady Ing. Josef Horešovský o průběhu kurzů uvedl: „Účastníci kurzu vítají, že se v praxi dozví novinky, vyzkouší si automatizovaný externí defibrilátor AED, ambuvak, uvolňování dýchacích cest, KPR dospělého i dítěte  a  vylepší si týmovou spolupráci.“

Celý projekt je pozitivně hodnocen jak od jednotlivých lékařů, tak i od celých pracovišť poliklinik, kdy není nutné za kurzy dojíždět, ale je možné absolvovat je přímo na pracovišti. Kurzy jsou připraveny zkušenými certifikovanými lektory podle nových postupů GUIDELINES 2015. Po absolvování kurzu dostanou účastníci certifikát o absolvování kurzu vč. AED.

Popis kurzů, přihlášení a reference lze najít na webu www.shock.cz. Další informace lze získat na tel. 603 425 866.

Reklama

Výběr článků

Načítám