Hlavní obsah

Kupte si housku od Kalouska

Novinky, Martina Rambousková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 17. května přijede do Libereckého kraje lídr kandidátky TOP 09 a Starostů Luděk Niedermayer, kterého bude doprovázet dvojka kandidátky Jiří Pospíšil a 1. místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek. Později se k nim přidá i Jaromír Štětina.

Foto: TOP 09

Banner volební kampaně pro eurovolby 2014

Článek

„Svou návštěvu odstartují v 10 hodin prodejem housek v turnovské pekárně, kde nám hosté ukážou, jak se umí ohánět i za jiným, než jen řečnickým pultem. Poté proběhne beseda o evropských tématech v cukrárně Mikula,” informoval Petr Pošmourný, krajský předseda TOP 09 Liberecký kraj.

„Z Turnova kandidáti zamíří do Jablonce nad Nisou, kde už pro ně bude vedle Penzionu Jablonec na Palackého ulici připraven diskuzní stan. K poslechu i k tanci bude hrát country kapela Fousáči a pro děti bude připraven Funbike,” uvedl Petr Pošmourný.

Zde by se měl ke kandidátům přidat i kandidát Jaromír Štětina, který nejčastěji referuje o momentální situaci na Ukrajině, kde byl v únoru na kyjevském Majdanu přímým svědkem těch nejkrvavějších střetů.

„Poslední zastávkou kandidátů bude Liberec. Zde v hospodě U Váchy vedle Zanzibaru proběhne od 18 hodin beseda o evropských tématech a situaci na Ukrajině a od 20 hodin bude následovat koncert kapely D'Branx,” dodal Pošmourný.

Reklama

Výběr článků

Načítám