Hlavní obsah

Kulinářská soutěž Krupská buchta lákala k ochutnávce

Novinky, Rostislav Kadlec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte rádi koláče, buchty a jiné dobroty? Vězte, že během Sousedského odpoledne, které se konalo první říjnovou neděli v krupské restauraci Na Střelnici, byste se cítili tak dobře, jak jen můžete.

Foto: Archiv MěÚ Krupka

Starosta Krupky Zdeněk Matouš a místostarosta Karel Rouček vyhlašují vítěze kulinářské soutěže Krupská buchta 2016

Článek

Každý, kdo má rád moučníky z těst našich babiček, si přišel na své. V průběhu zábavného odpoledne a taneční zábavy se totiž konal souboj dobrot z kulinářských domácností, které měřily své síly.

„Konkurence byla opět veliká. Nebylo lehké vybrat vítěze. To by si totiž zasloužili úplně všichni, kteří měli odvahu a chuť se do soutěže přihlásit,” řekl k soutěži starosta Krupky Zdeněk Matouš.

Celkem se sešlo 17 soutěžících a plný sál mohl tipovat, kdo vyhraje. Vítězem letošního již 4. ročníku se stal pan Herschke, jehož koláč získal nejvíce hlasů.

Přítomní se však shodli na tom, že všechny koláče a buchty, které soutěžící přinesli, byly tak dobré, že by se mohla vydat malá kuchařka dobrot. Uvidíme, třeba se z této myšlenky stane skutek. Každopádně organizátoři slíbili, že vzhledem k zájmu a úspěchu celé akce se Krupská buchta bude konat také příští rok.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám