Hlavní obsah

Kuky se vrací na Chvalský zámek

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Růžový medvídek Kuky a jeho přátelé z filmu Kuky se vrací zavítají od 7. dubna do 30. června na Chvalský zámek v Praze 9. Přijďte se podívat na unikátní výstavu v pískovcovém sklepení zámku, která je v Čechách skutečně naposledy. Slavnostní zahájení výstavy je na programu 7. dubna v 15 hodin za účasti Jana a Zdeňka Svěráka.

Foto: Alexandra Kohoutová

Kuky se vrací na zámek

Článek

Vydejte se na dobrodružnou cestu sklepením Chvalského zámku, kde vás přivítá Kuky i jeho přátelé a nepřátelé - Kapitán von Hergot, Anuška, Plazivec, Dubánek a další. Unikátní výstava je naposledy v Čechách.

Loutky a prostorové dekorace Jakuba Dvorského vnášejí do sklepení zámku atmosféru skutečného lesa a děti i dospělí mohou na vlastní kůži prožít příběh Kukyho. V rámci výstavy můžete zhlédnout film a filmu Kuky se vrací a zahrát si hru Machinárium na Apple.

Výstava bude otevřena denně od 7. dubna do 30. června od 9 do 17 hodin (s výjimkou Velikonočního pondělí). Hlavním partnerem výstavy je Centrum Černý most. Na výstavě můžete přispět na sbírku Pomozte dětem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám