Hlavní obsah

Krupští senioři strávili rekreační týden v Chřibské

Novinky, Rostislav Kadlec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tak jako každý rok i letos vyjeli senioři z Krupky do Chřibské, která je obklopena přírodou Českého Švýcarska. V rekreačním zařízení, které vlastní město Krupka, strávili týden, během kterého využili vybavení rekreačního areálu s nově vybudovaným bazénem i možnosti vycházek do okolí.

Foto: Archiv MěÚ Krupka

Starosta Krupky Zdeněk Matouš se seniory na rekreačním týdnu

Článek

Ve druhé polovině týdne organizátoři pro seniory připravili společenské odpoledne, které navštívili také zástupci krupské radnice a městské společnosti Sport Krupka s. r. o., která rekreační zařízení spravuje.

„Jsem rád, že město Krupka může v tomto zařízení vytvářet podmínky a program pro aktivní život našich seniorů. Léto pomalu končí, a tak jste vy, zástupci zkušené generace, vystřídali děti a mládež, kteří zde strávili čas během svých letních prázdnin. Přeji vám hezký zbytek pobytu a pěkné zážitky,” řekl během své návštěvy u seniorů v Chřibské starosta Krupky Zdeněk Matouš.

Kromě vycházek do přírody si senioři také připravili svůj vlastní program, kdy během společenského odpoledne sehráli divadelní představení na motivy pohádky Červená karkulka, ve kterém podali skutečné herecké výkony.

Letos se rekreačního týdne zúčastnilo 21 seniorů. Celé ubytovací zařízení vlastní město Krupka od roku 1996. Od té doby investovalo do obnovy a rozvoje střediska několik miliónů korun. Město Krupka tak vytváří podmínky pro celoroční rekreaci všech generací.

Rekreační středisko nabízí příjemný odpočinek pro všechny věkové kategorie během celého roku. Zařízení využívají školky a školy pro pobyty v přírodě v zimě i létě, ale vítáni jsou všichni, kteří mají chuť strávit několik dní v lokalitě obklopené lesy a krásnou přírodou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám