Hlavní obsah

Křest na Konopišti

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na zámku Konopiště proběhne v neděli 22.5. od 14 hodin křest medvídka. Jedním z jeho kmotrů bude Gábina Partyšová, zpěvačka a moderátorka, v současné době také editorka strany o módě společenského časopisu Rytmus života.

Článek

Zámek Konopiště opět ožil, přibyl zde nový medvídek, kterého na zámku také tuto neděli pokřtí. Slavnostní křest proběhne od 14 hodin, program je však připraven na celé odpoledne, a to především pro děti, které čejý mnoho her a soutěží.

Program začíná od 12 hodin a bude trvat do 16 hodin. Připraveny jsou  pohádky ve stylu křestu, od 13 hodin pohádka s názvem Sněhurka a sedm medvědů, a od 15 hodin pokračuje pohádka Červená karkulka a medvěd.

Otázka v soutěži o prohlídku zámku zdarma zní: Jak se bude medvídek jmenovat?. Navazuje na předcházející soutěž o nejlepší jméno medvědího kamaráda, z které bylo toto jméno vybráno. Nápovědou budiž, že jméno má vztah k zámku Konopiště a Františku Ferdinandovi ,je to české jméno a nachází se v polovině kalendáře.

Reklama

Výběr článků

Načítám