Hlavní obsah

Kralupský krytý bazén se už těší na první návštěvníky

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zateplení budovy včetně opravy střechy má již bazén v Kralupech nad Vltavou konečně za sebou a zakrátko se bude znovu otevírat. Kdy? My už to víme.

Foto: Martin Tlustý

Oprava střechy a zateplení obvodových stěn bazénu vyšlo na 9.356.090,- Kč. Celých 85 % šlo z Evropského operačního programu Životní prostředí.

Článek

Nejprve se rozeběhne provoz sauny, a to od pondělí 28. listopadu. Sauna bude k dispozici vždy odpoledne až do deváté hodiny večerní. Přesný rozpis sauny na prosinec naleznete na posledním z připojených snímků.

Nejvíce se však Kralupáci těší na otevření samotného bazénu. Ten bude v provozu od pondělí 5. prosince. První nedočkavci mohou dorazit již o půl sedmé ráno.

Přesný rozpis otevíracích hodin krytého bazénu pro veřejnost naleznete opět na posledním připojeném snímku a dále na oficiálním Webu kralupského koupaliště a krytého bazénu.

Otevírací hodiny bazénu se budou měnit a upřesňovat již v lednu, kdy se opět naplno rozeběhnou plavecké výcviky školní mládeže, vodního aerobiku, místního plaveckého oddílu atd.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám