Hlavní obsah

Královéhradecký Music Bar Striga zahajuje novou sezónu punkrockem

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po letní pauze se hudební bar Striga v Hradci Králové opět probouzí k životu. Na sobotu 26. září se zde chystá punkrocková párty.

Foto: Matěj Sládek

Zoidy (DCRadio)

Článek

V rámci akce nazvané Bandaska 28th B-Day Party se představí čtyři kapely. 

Jako první se o řádné rozehřátí publika postará mladá holická punkrocková kapela Limited Edition. Ta i přes své krátké působení na hudební scéně velice rychle nabývá popularity a dostává možnost se ukázat na stále větších a zajímavějších akcích. 

Jak je v poslední době zvykem, kde hrají Limited Edition, tam nesmí chybět ani chrudimští Rogers. Vyjímkou nebude ani tato akce. Tihle pop-punkoví floutkové na konci prázdnin vydali nový singl "ROCKY", který bude součástí chystaného split CD s výše zmíněnými Limited Edition. Vydání této desky je plánováno na jaro 2016. 

Z dalekého severu, konkrétně z Děčína do Hradce Králové úplně poprvé zavítá pořádně rozjetá banda DCRadio v čele se Zoidym, jedním z nejvíc sexy mužů na české hudební scéně. 

Závěrečnou třešničkou na dortu bude pražská pop-punková partička Maniac, známá především díky svým vtipným a chytlavým songům jako Skotská, Máma nebo nejnovějším hitem Čapí. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám