Hlavní obsah

Královéhradecký klub Striga music bar už nabídl několik desítek skupin různých žánrů

Novinky, Martin Mikysa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V listopadu loňského roku byl otevřen nový hudební klub, který se nachází v blízkosti skleněné věže ve Wonkově ulici. Svým programem rozhodně uspokojí velmi široké spektrum posluchačů.

Foto: MUSIC CLUB STRIGA HK

PROGRAM únor

Článek

Klub byl otevřen v listopadu  loňského roku a od té doby se v něm vystřídalo už několik desítek hudebních skupin různých žánrů. Otevřeno je od středy do neděle, živá hudba bývá na programu většinou v pátek a v sobotu, ve výjimečných případech i v některých z ostatních dnů.

Klub prošel celkovou rekonstrukcí interiéru a došlo tak k jeho oživení a prosvětlení. Ponurá atmosféra klubu el diablo, který se nacházel ve stejných prostorech, je již minulostí.

V únorovém programu klub představí několik kapel v žánrovém rozmezí od rocku přes různé odnože metalu punku až po grindcore. Novinkou je i podpora elektronické hudby produkované několika místními DJ´s - produkce klubu dává příležitost se zviditelnit jak začínajícím skupinám, tak i stálicím regionální hudební scény.

Poloha klubu je na velmi dobrém místě, takže i pro mimohradecké návštěvníky je dobře dostupný - od vlakového nádraží i terminálu MHD je vzdálen vzdušnou čarou zhruba šest set metrů.

Související témata:

Výběr článků

Načítám