Hlavní obsah

Krajský sněm TOP 09 Liberec si zvolil nové vedení

Novinky, Martina Rambousková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 27. února v podvečerních hodinách proběhl v jabloneckém Eurocentru krajský sněm TOP 09. Delegáti krajského sněmu zvolili svým předsedou Petra Pošmourného, který tuto funkci zastával doposud.

Foto: Martina Rambousková

Sněm krajské organizace TOP 09 Liberec

Článek

Krajskými místopředsedy se stali Petr Soudský z Turnova, Miroslav Janoušek z České Lípy a František Gábor z Liberce.

V předsednictvu krajské organizace ještě usedne Robert Korselt, Michal Prokop, Michal Loukota a Vladimír Josífek. Sněmu se zúčastnilo 29 delegátů.

Petr Pošmourný nikdy nebyl v žádné jiné politické straně. V TOP 09 je od léta roku 2009 a je jedním z jejich zakládajících členů v Libereckém kraji.

„Krajský sněm svou volbou potvrdil dlouhodobý směr TOP 09 v Libereckém kraji, který je založen na konkrétních činech směřujících ke společnému cíli, i když nemusíme jako jednotlivci mít na vše stejný názor. Najít všeobecnou shodu, kterou všichni respektují, je sice občas zdlouhavé a únavné, na rozdíl od toho co nabízí hnutí, kde rozhoduje pouze šéf. Ale to je skutečná demokracie,“ okomentoval své zvolení staronový předseda Petr Pošmourný.

„V novém období nás čeká velká výzva – informovat lidi o tom, jak opravdu maká stávající vláda předstírání a zejména trvale pracovat na zlepšení podmínek pro nás všechny v Libereckém kraji, kde to po posledních krajských volbách funguje velmi podobně,“ dodal Pošmourný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám