Hlavní obsah

Korunka Luhačovice bude znovu fandit Šárce Pančochové, fanoušci se sejdou na zlínské sjezdovce

Novinky, Michaela Mitáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na zlínském lyžařském svahu se bude ve středu 12. února opět fandit. Do igloo baru mohou od 16.00 hodin přijít všichni fanoušci snowboardistky Šárky Pančochové, která pojede závod na U-rampě. Ani tentokrát u toho nebude chybět Korunka Luhačovice, jejíž patronkou snowboardistka je.

Foto: Jan Salač

Fanoušci se opět sejdou na zlínském svahu.

Článek

Kvalifikace této disciplíny se pojede od 11.00. Semifinále je na programu v 16.00 a finále pak odstartuje v 18.30. „Nesmíme u toho chybět, proto se znovu na svahu potkáme a budeme držet pěsti,” řekla ředitelka Korunky Luhačovice Veronika Záhorská.

Fanoušci se na svahu sešli už v neděli, kdy Šárka absolvovala finále ve slope-stylu. Bohužel pro ni závod skončil pádem a nakonec obsadila krásné páté místo.

„Věřím, že tady bude opět nádherná atmosféra, stejně jako minulou neděli, kdy na svah přišly Šárce fandit desítky fanoušků. Od 18.00 budeme střídavě přepínat také na hokej, takže o zábavu bude postaráno,“ doplnil ředitel lyžařského areálu Michal Cepek. 

Od 18.00 se utkají čeští hokejisté se Švédskem. Bude to jejich první zápas na olympiádě. 

Reklama

Výběr článků

Načítám