Hlavní obsah

Koncert Pražského výběru završí program festivalu Benátská noc

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hudební ikona se vrací na scénu a nebude chybět ani na 21. ročníku festivalu Benátská noc. Legendární kapela Pražský výběr uzavře nedělní program festivalu v areálu Vesec u Liberce.

Foto: archiv kapely

Pražský výběr 2013

Článek

Pořadatelé už také ohlásili, že první den festivalu – 25. července – už je programově kompletní. Ve čtvrtek se tedy můžeme těšit na hvězdné vystoupení Mira Žbirky se symfonickým orchestrem, na Katku Knechtovou, The Paranoid a nejmladší slovenskou rockovou kapelu Wild People.

Pavel Mikez, ředitel festivalu, ke čtvrtečnímu programu dodal: „ Jsme moc rádi, že se nám podařilo domluvit hned na první den festivalu tak skvělé interprety, jakými Miro Žbirka či Katka Knechtová bezesporu jsou. Vycházíme proto vstříc všem, kteří s námi nemohou zůstat na celý program festivalu, ale nechtějí si nechat ujít tato výjimečná vystoupení. Proto 1. dubna začneme v předprodejích nabízet vstupenky na pouze tento jediný den. Jinak všichni ostatní, kteří budou mít permanentky na celý festivalový program, mají tento den již zahrnutý ve vstupence.“

Jednání o zahraničních hvězdách stále probíhají, nicméně už je potvrzeno vystoupení finských Sunrise Avenue. Pravidelně aktualizovaný seznam účinkujících naleznete na stránkách festivalu www.benatskanoc.cz.

Pořadatelé dávají možnost i regionálním kapelách okusit obří stage a zahrát si před mnohatisícovým publikem a vyhlásili soutěž pro skupiny z Libereckého kraje. Přihlášky mohou posílat do konce dubna.

Vstupenky na 21. ročník festivalu Benátská noc zájemci mohou zakoupit v síti Ticketportal a Ticket-art.

Reklama

Výběr článků

Načítám