Hlavní obsah

Koncert Jany Kirschner v Avionu umocní nebývalá DJ show

Novinky, Lenka Hatlapatková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 15. března ve 20 hodin odstartuje slovenská zpěvačka s osobitým stylem Jana Kirschner Night Shopping v ostravském Avionu.

Článek

Slovenská rodačka z Martina žijící v Londýně, čtyřnásobná držitelka Zlatého slavíka a šťastná maminka dvouleté dcerky Matildy v rámci svého koncertu rozezpívá příznivce nočního nakupování, kteří do Avionu zavítají.

„Mám ráda nakupování, pokud mám po svém boku dobré rádce. Když jsem sama, jsem velmi snadný terč, koupím i to, co nepotřebuji. Dám se lehce nachytat. Noční nakupování je podle mně velmi dobrá zábava a určitě bych do toho šla,“ konstatuje slovenská star Jana Kirschner, kterou pobyt v Londýně ovlivnil i po stránce módy.

„My upřednostňujeme značky, které jsou vidět. Ty najdete po celém Londýně a vřele doporučuji všem je navštívit. Myslím si, že i díky tomu jsem se přestala bát toho, co si kdo o mě pomyslí, když si obleču na sebe něco neobyčejného. Asi mám dnes větší odvahu, co se týká oblékání,“ dodala Jana Kirschner.

Ta v současné době dokončuje práci na novém albu, které by mělo vyjít v září tohoto roku. „Je to velký projekt, který nahrávalo čtrnáct muzikantů z Anglie, Česka i Slovenska. Všechnu svou energii nyní soustřeďuji právě na tuto věc a na výchovu mé dvouleté dcerky Matildy.“

Nevšední hudební zážitek z koncertu Jany Kirschner, který proběhne mezi 20. a 23. hodinou, umocní také autogramiáda slovenské zpěvačky a výjimečná dýdžejská a hudební show. Předjarní koncert plný barev a skvělé zábavy rozehrají na třech hudebních pódiích společně s moderátory populárními dýdžejové. Každá hudební produkce bude okořeněna živými vstupy vynikajících sólistů na saxofon, trubku a bicí.

Návštěvníci Avionu i fanoušci slovenské star a DJ Koki, DJ Selector Aristocrat i DJ Matthew.SAX si tak mohou užít jedinečný večer v nákupním centru, které prodlouží svou otevírací dobu a umožní tak všem noční nakupování ve více než 100 prodejnách.

„Night Shopping jsme poprvé pořádali na podzim loňského roku a byli jsme překvapeni, jak obrovský zájem ze strany návštěvníků o tuto akci byl. Noční nakupování má prostě zcela jinou osobitou atmosféru. A věřím, že koncert Jany Kirschner a vystoupení několika předních dýdžejů i tentokrát návštěvníky našeho centra úžasně naladí,“ uvedla Kateřina Ježková, ředitelka Avion Shopping Parku, který již od loňského roku prochází obrovskou rekonstrukcí v hodnotě zhruba jedné miliardy korun.

„V tuto chvíli máme tři čtvrtiny všech prací za sebou. Právě v těchto dnech probíhá celková změna designu hlavního vchodu u hypermarketu Albert a vchodu u prodejny Baťa. Ty jsou však i přes všechny změny nadále v provozu. Oba vchody budou designově sjednoceny s novou image Avionu a poskládány z mnoha skleněných prvků, které prosvětlí interiér centra denním světlem. Na okolních fasádách nebude chybět popínavá zeleň. Cílem je, aby vstupy působily dominantně, ale přitom střízlivě a přitažlivě,“ dodala Kateřina Ježková.

Související témata:

Výběr článků

Načítám