Hlavní obsah

Kloboukový bál uherskohradišťské Diakonie: podesáté a naposled

Novinky, Petra Kučerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nejlepším se má přestat aneb Desetkrát a dost. Diakonie v Uherském Hradišti proto na sobotu 20. února připravuje desátý a opravdu poslední Kloboukový bál s benefičním podtextem.

Foto: archiv Diakonie UH - střediska CESTA

S kloboukem nebo bez - na Kloboukovém bále budete vítáni.

Článek

„Uspořádat bál je organizačně náročné. A i když už se z nás za těch deset let stali téměř profesionálové, rozhodli jsme se v nejlepším skončit. Nějakou hezkou akci ale v budoucnu zase určitě vymyslíme,“ říká ředitelka Diakonie Uherské Hradiště Zuzana Hoffmannová.

Desátý Kloboukový bál se jako vždy uskuteční v uherskohradišťské Redutě, zahájen bude v půl osmé večer. „Na návštěvníky čeká doprovodný program v podobě tanečního vystoupení country skupiny Kentucky a kloboukové módní přehlídky. K tanci pak bude střídavě hrát kapela a DJ. Tak si to s námi přijďte naposledy pořádně užít,“ zve Zuzana Hoffmannová.

Vstupné i tombola podpoří služby Diakonie

Veškerý výtěžek ze vstupného i tomboly opět podpoří sociální služby Diakonie Uherské Hradiště, a to Poradnu rané péče pro klienty do 7 let, Denní stacionář pro klienty do 30 let a nově i terénní službu s názvem Podpora samostatného bydlení určenou klientům s duševním onemocněním.

Předprodej vstupenek probíhá na webu www.kkuh.cz. 

Reklama

Výběr článků

Načítám