Hlavní obsah

Klobáskové speciality se budou ochutnávat ve Velkých Popovicích

Novinky, Lukáš Klapil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 20. září se koná v pivovaru Velké Popovice a přilehlém pivovarském parku 2. ročník gastronomické a zábavní akce Klobáskofest. Kulinářské setkání nabídne ochutnávku regionálních klobáskových specialit se soutěží o nejlepší klobásku, do které se mohou hlasováním zapojit všichni návštěvníci.

Foto: Pivovar Velké Popovice

Klobáskové speciality

Článek

Během dne se představí tradiční lidová řemesla jako kovář nebo brusič skla. Nabídku doplní hudební program s kapelou Neurol Band a prohlídky velkopopovického pivovaru spojené s ochutnávkou piva.

Na Klobáskofestu čeká na návštěvníky také strom Klobáskovník. Každý milovník dobrých uzenin může donést na akci maketu klobásky vlastní výroby, která se pověsí na strom Klobáskovník a její majitel může vyhrát některou z originálních pivních cen.

Na prohlídku pivovarem mohou lidé vyrazit od 10 hodin dopoledne každou půlhodinu. Poslední exkurze bude v 16.30 hodin.  Akce proběhne od 10.00 do 17.00 a vstup je zdarma. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám