Hlavní obsah

Klání v amatérském florbalu Falkon Cup proběhlo již počtvrté v Holešově

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V holešovské sportovní hale se v sobotu 5. dubna odehrál již 4. ročník turnaje v amatérském florbalu FALKON CUP. Celou akci pořádal už tradičně Sportovní klub policie Falkoni Holešov.

Foto: archiv autora.

První místo získali hráči družstva KM-net Kroměříž.

Článek

Turnaje se stejně jako v loňském roce účastnilo dvanáct týmů: Otrokovičtí darebáci, Sfinx Holešov, Přílepy, Speed Shoes, FBC Brouček, Veselí nad Moravou, Tatran Spyťák, Pelikáni, Zora Olomouc, KM-net Kroměříž, FBC Kings Kroměříž a SKP Falkoni Holešov, což byl jediný tým, v němž startovaly dvě hráčky něžného pohlaví.

Spousta zajímavých, vypjatých a překvapivých utkání se odehrála v základní části, kde byly týmy rozděleny do dvou skupin po šesti týmech. Do čtvrtfinále postoupily první čtyři týmy ze skupin. V play off se už hrálo vyřazovacím způsobem.

V utkání o 3. místo se nakonec střetly týmy Zora Olomouc a Otrokovičtí darebáci a po výsledku 3:1 získali bronzové medaile hráči Zory Olomouc. Finálové utkání bylo městským derby mezi týmy KM-net Kroměříž a FBC Kings Kroměříž. Utkání bylo vyrovnané do posledních vteřin, ale těmi šťastnějšími byli nakonec hráči KM-net Kroměříž, kteří získali zlaté medaile, zatímco hráči FBC Kings Kroměříž byli druzí.

Pořadatelé děkují všem hráčům a divákům za hojnou účast a již nyní se těší na další ročník.

Hlavním partnerem turnaje bylo Město Holešov, dále sponzorovala společnost Nestlé Česko s. r. o., o skvělé občerstvení a cenou pro vítěze se postarala Restaurace V Podzámčí Holešov.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám