Hlavní obsah

Kickboxerská polokontaktní špička si to mezi sebou rozdala na Pankráci

Novinky, Zbyněk Góralczyk

V sobotu 1. října se uskutečnil první ročník kickboxerského turnaje NO EGO CUP 2016 a rozhodně se bylo na co dívat.

Foto: Zbyněk Góralczyk
Článek

V uvedený den pořádal pankrácký klub Tiger team závody NO EGO CUP 2016 v polokontaktních disciplínách kickboxu poitfighting, lightcontact a kicklight. Do Prahy 4 se sjelo více než 120 závodníků z 16 klubů celé ČR, a to jak v dětských, juniorských i dospělých kategoriích. Nejmladšímu účastníkovi bylo 6 let a rozhodně se neztratil.

Zápasy to byly opravdu pěkné a závodníci do toho dali celé srdce. Naštěstí se vše obešlo bez zranění, a tak celý turnaj proběhl v poklidné atmosféře. Díky sponzorovi akce, společnost Hayashi.cz, si zároveň všichni vítězové odvezli i užitečné vybavení do dalších tréninků a závodů.

Za pankrácký Tiger team zde závodili hlavně děti a junioři - a opravdu se dařilo. Eva Hájková si odvezla stříbrnou medaili, Tereza Tomanová medaili bronzovou, Vojtěch Chaloupka jednu stříbrnou a jednu bronzovou, Tomáš trousil jednu bronzovou medaili, Martin Kodým jednu zlatou a jednu stříbrnou medaili a Michaela Góralczyková si vybojovala 3 zlaté.

Byly to super zkušenosti - v sobotu 8. října nás čeká prestižní CZECH OPEN, který proběhne v pražské sportovní hale Podvinný mlýn. Na akci se pravidelně sjíždí celá evropská špička.

Reklama

Výběr článků

Načítám