Hlavní obsah

Kdo má židli bydlí aneb Židličkodovádění v Muzeu papírových modelů

Novinky, Martina Váňová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdánlivě jasně definovaný kus nábytku má sice jeden účel, ale může mít mnoho podob. V Muzeu papírových modelů v Polici nad Metují budete mít možnost 13. března od 14 hodin vymalovat si svou originální židli.

Foto: Martina Váňová
Článek

Čtyři nohy, sedák a opěradlo, zdánlivě nic složitého k vymýšlení. Přesto právě židle prošla zajímavým historickým vývojem a její design odrážel vyspělost výrobních technologií a trendy v bydlení.

Pohodlné sezení podle svých představ si můžete přijít vyzkoušet vytvořit do Muzea papírových modelů po nedělním obědě 13. března.

Zvládne to každý a židlí máme dost. Přijďte si vymyslet tu svou! Přidá se k nám i nějaká Růženka, abychom mohli oslavit její svátek? Vstup je zdarma. Veškerý materiál zajištěn.

Pokud máte chuť se zapojit jako kolektiv se školou, nebo třeba s kroužkem? Zavolejte, nebo napište pro více informací do Muzea papírových modelů.

Kdo bude mít chuť a židli nám v muzeu zanechá, jeho výtvor poslouží při filmovém festivalu Jeden svět v Polici nad Metují. Ten se uskuteční 31. března až 3. dubna v Kolárově divadle v Polici nad Metují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám