Hlavní obsah

Kathy Kelly z Kelly Family si v Praze žila jako královna

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kathy Kelly ze slavných Kelly Family přicestovala koncertovat do Prahy, avšak předtím se ochotně věnovala médiím a bylo o ní opravdu slyšet.

Foto: Milan Papežík

Kathy Kelly ve studiu Kiss Radia Proton v Plzni

Článek

Ve středu přijela Kathy do Plzně, kde poskytla Kiss Radiu Proton exkluzivní rozhovor a byla také živým hostel ve studiu. Vystoupila zde s mladým a talentovaným zpěvákem Norbertem Peticzkým, se kterým si střihla pár hitů Kelly Family živě do éteru rádia.

Další den byl opravdu velice náročný. Kathy navštívila jeden z nejkrásnějších českých hradů Karlštejn a mohla si tak užít soukromou prohlídku. Poté se zastavila v obchodě s kosmetikou z Mrtvého moře na Letné, kde ji potěšil darovaný balíček těchto produktů. Jako jedna z patronek projektu Kirche in Not poskytla také exkluzivní interview křesťanskému rádiu Proglas.

Po ubytování v pětihvězdovém hotelu Hoffmeister nemohla zpěvačka uvěřit svým očím. „Takto luxusní pokoj s dvojitou obrovskou postelí jsem už dlouho na turné nedostala,” pochvalovala si spokojeně Kathy.

V pátek 20. února se nejstarší sestra klanu Kellyových setkala asi s padesátkou fanoušků na Nosticově ulici, kde v roce 1995 slavná kapela natočila svůj klip k písni First Time. Zde ochotně rozdávala podpisy a fotila se s fanoušky.

Na koncertu se ve zcela zaplněném Konferenčním sále hotelu Svornost sešlo skoro 300 příznivců Kathy Kelly, kteří si koncert náramně užili. V první části představila Kathy se svým operním učitelem a jejich souborem Beethovenovu operu Fidelio.

Kathy svým úžasným zpěvem potupně rozdrtila celý svůj operní soubor. Dokázala tak, že Erwin Stephan, který také celý večer exceloval, je skvělým operním učitelem. Za zmínku ještě stojí pianistka Larissa Kurmatschewa, která se při některých písních druhé části večera ujala zpěvu. A že jí to šlo!

V gospelové části také s Kathy zpíval československý zpěvák Norbert Peticzky a ten si hned získal obdiv spousty fanoušků. Show tak byla plná překvapení a Kelly písní v novém kabátě.

Kdo koncert propásl, nemusí zoufat. Kathy se s největší pravděpodobností ještě tento rok do ČR vrátí.

Reklama

Výběr článků

Načítám