Hlavní obsah

Kapela Wohnout zamíří během svého akustického turné také do Kroměříže

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už druhou sezónu "unplugged" prožívají pražští punkrockoví bouřliváci z kapely Wohnout, o čemž se přesvědčí i návštěvníci, kteří zavítají 11. listopadu do Domu kultury v Kroměříži. Očekávaný koncert kultovní kapely proběhne v rámci turné Unplugged Tour 2017.

Foto: archiv Wohnout

Kapela Wohnout zamíří během svého podzimního turné také do Kroměříže.

Článek

Publikum se může těšit na všechny zásadní hity partičky kolem bratří Homolů v upravených akustických verzích včetně písně Svaz českých bohémů, která má na Youtube už přes 26 milionů zhlédnutí. Nebudou však chybět ani kousky zcela nové, napsané speciálně pro „bezdrátovou šňůru”.

Složení dnes už kultovní kapely, jež loni oslavila už dvacet let v hudebním šoubyznysu, se ustálilo na čtveřici Jan Homola, Matěj Homola (kytary), Zdeněk Steiner (bicí) a Jan Zemánek (baskytara). Na turné si však kapela vozí i hosty, například houslistu Vojtu Lavičku a další.

„Naše kapela byla skoro dvacet let zapojena do elektrické zásuvky, ale náš basák Zemánek jednou nešikovně vykopl síťovej kabel a my zjistili, že nám to akusticky docela dobře zní. Takže v rámci šetření elektrické energie jsme se rozhodli vyrazit na naše druhé unplugged tour a tím dopřát zasloužený odpočinek našim zesilovačům,” komentuje zrod nápadu zpěvák Honza Homola.

Vstupenky na kroměřížský koncert kapely Wohnout jsou dostupné on-line anebo v tradičním předprodeji Domu kultury v Kroměříži.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám