Hlavní obsah

Kapela Rogers pokřtí v Holicích své debutové EP

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 18. dubna se v holickém klubu U Holuba rozjede už druhá Punkrocková show, kterou ve spolupráci s klubem pořádá kapela Rogers.

Foto: Matěj Sládek

Rogers

Článek

Předešlá akce se vydařila nad očekávání, jak počtem návštěvníků, tak i předvedenými výkony kapel. Zejména pak kapela JZD nastavila laťku opravdu vysoko, takže pro pořadatele nebylo vůbec snadné sestavit line-up na dubnovou akci tak, aby se aspoň vyrovnala té loňské. Nakonec se to snad podařilo a sestava kapel je opravdu hodně nabitá.

Těšit se můžete na ostravské punkrockery Víkend, kteří sice v této formaci na hudební scéně působí teprve krátce, ale jsou to už ostřílení muzikanti a jejich členy můžete znát z kapel jako Zařvi Dveře, Tattooed Bastards nebo Ova Neighbours.

Z Prahy do Holic dorazí začínající super banda Hero From Zero, která v současné době pracuje na novém EP.

Třetím vystupujícím budou At The Moments z České Třebové, kteří ve své hudbě kombinují melodický punk-rock s prvky hardcoru. Tahle kapelka má na svém kontě zatím jedno EP a v listopadu vydali také nový singl s názvem Nothing Is As It Seems. V současné době kluci pracují na nové desce.

Nebude samozřejmě chybět ani domácí pop-punková partička Rogers, která na této akci symbolicky pokřtí debutové třípísňové EP 2013, které do světa vypustili v prosinci loňského roku. Křtu se ujme Zoidy z vynikající punkrockové kapely JZD, známý grafik Ondřej Suchochleb a v neposlední řadě blízký přítel kapely Jiří Kysilka. 

Související témata:

Výběr článků

Načítám