Hlavní obsah

Kapela Chinaski dohlédla na pivo pro Radegast den

Novinky, Lukáš Klapil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do začátku 10. ročníku Radegast dne, který vypukne v Nošovicích 15. září, zbývá necelý měsíc. V ležáckých sklepích pivovaru v Nošovicích už zraje tradiční nefiltrovaný ležák, který nošovičtí sládci uvařili pro tento den. Na to, zda má tu správnou kvalitu, se přijeli podívat členové kapely Chinaski.

Foto: Aleš Krecl

Kapela Chinaski v nošovickém pivovaru

Článek

Společně s mistrem sklepa a sládkem provedli první kontrolu piva. Po degustaci mohli konstatovat, že pivo je v pořádku a všichni se na něj mohou těšit.

Chinaski budou jednou z hvězd Radegast dne, který proběhne poprvé na novém místě v těsné blízkosti pivovaru. Nový areál má vyšší kapacitu a nabídne návštěvníkům lepší komfort.

Chinaski zahrají na Radegast dni v sobotu 15.9. od 21:45 hod. Před nimi se na hudebním pódiu vystřídá řada dalších kapel, mimo jiné No Name, Wohnout, Charlie Straight či Mandrage.

Program začíná v Nošovicích v 11:00 hod. Chybět nebudou chlapské výzvy, finále spotřebitelské soutěže o 300 tisíc korun, adrenalinové disciplíny či exkurze pivovarem. 

 Více informací na www.radegast.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám