Hlavní obsah

Kamil Střihavka se představí v zahradě zámku Mníšku pod Brdy

Novinky, Marie Charvátová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 10. září se v zahradě zámku Mníšku pod Brdy koná koncert zpěváka Kamila Střihavky & Leaders!. Začátek je v 18 hodin, těšit se můžeme na staré i nové hity i muzikálové melodie.

Foto: Anna Čelouchová

Koncert v zahradě mníšeckého zámku.

Článek

Zahrada zámku v Mníšku pod Brdy přímo vybízí k pořádání koncertů, divadel i dalších kulturních akcí. Příjemné prostředí uprostřed zeleně s osvětlenými fontánami, zámeckou fasádou a skvělou dostupností už hostilo například Báru Basikovou, Chantal Poullain nebo Melody Makers.

Tentokrát se můžeme těšit na dalšího známého interpreta, zpěváka Kamila Střihavku. V sobotu 10. září se představí svým fanouškům od 18 hodin. Na řadu jistě přijdou i jeho nejznámější hity, na které se všichni těšíme. Mezi ně patří Země vzdálená, Černá růže, Kovboj z Teplic, Holka, čapni draka, Když se snáší déšť a další.

Kamil Střihavka působí na naší hudební scéně už od roku 1986, kdy zpíval s metalovou kapelou Motorband. Později se představil v české adaptaci rockové opery Jesus Christ Superstar v divadle Spirála nebo v muzikálech Johanka z Arku, Excalibur, Romeo & Julie. Napsal ale třeba i divadelní hru nebo nazpíval oficiální hymnu Fotbalového klubu Teplice. Nyní vystupuje jako frontman kapely Kamil Střihavka & Leaders!

Reklama

Výběr článků

Načítám