Hlavní obsah

Kamil Střihavka pokřtil song Petra Kutheila

Novinky, Petr Mráček

Ve čtvrtek 13. června se ve známém pražském klubu - Hard Rock Cafe - konal malý recitál zpěváka Petra Kutheila. Petr zároveň představil svůj nový song The Rock Fusion, který pokřtil Kamil Střihavka.

Foto: Petr Mráček

Eliška Bučková v duetu s Petrem Kutheilem

Článek

Petr Kutheil, kterého si mnozí pamatují z jedné pěvecké soutěže odvysílané na televizních obrazovkách, si splnil další muzikantský sen a vydal nový singl The Rock Fusion, který pokřtil v Hard Rock Cafe v rámci svého koncertu. Petra rovněž můžete vidět v muzikálu Kapka medu pro Verunku, v muzikálu Hamlet a chystá se na roli v novém muzikálu Janka Ledeckého IAGO.

Velkým překvapením bylo jistě vystoupení známé modelky Elišky Bučkové, která se neobjevila v roli žádné kmotry, či modelky, ale odzpívala s Petrem jeden duet - Whataya Want From Me.

Dalšími hosty byli Felix Slováček jr., Ondřej Ruml, či Kamil Střihavka, který singl pokřtil a přislíbil, až Petr vydá celé CD, že jej přijde pokřtít také. V publiku byla vidět také Lucy Junk, o které se brzy určitě bude psát, poněvadž získala jednu z hlavních rolí v novém americkém seriálu, který se bude natáčet v únoru.

Petrovi se koncert povedl. Svěží rockové vystoupení plné super muziky si určitě své posluchače najde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám