Hlavní obsah

Kamil Střihavka & Leeders hvězdami Čarodějnic na Chvalské tvrzi

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavné Čarodějnice na Chvalské tvrzi v Praze-Horních Počernicích nabízejí letos obzvlášť vydařený program. V sobotu 30. dubna vás čeká pouť, soutěže, středověká mučírna, salon Vypadáš skvěle a především hvězdy: Kamil Střihavka, revival skupiny Queen zvaný QueenMania a Petra Černocká jako Saxana.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Chvalský zámek a MČ Praha 20 Horní Počernice pořádají již 27. ročník slavných a oblíbených hornopočernických Čarodějnic, které se konají v sobotu 30. dubna od 14 do 22 hodin.

V odpoledním programu od 14 hod. uvidíte dětská hudební, taneční i sportovní vystoupení a zdarma bude otevřen salon „Vypadáš skvěle“ pro děti s malováním na obličej, vlasovým stylingem a líčením pro maminky. Nebudou chybět hry a kouzlení na pódiu s Kamilem Burdou, moderátorem hlavního programu pak bude Petr Lesák.

Po celý den probíhá pouť se stánky, občerstvením, kolotoči a atrakcemi. Rodinné centrum MUM připravilo ceny pro všechny.

Kolem 15:40 se těšte na rockovou skupinu Nechte nás BEAT, přibližně v 17 hodin vás čeká volba nejhezčí dětské čarodějnice, od 17:20 Petra Černocká jako Saxana a večer pak úžasný revival skupiny QUEEN – QueenMania a Peter „Paul“ Pačut a hvězdný Kamil Střihavka & Leeders.

Hlavním partnerem akce je společnost KONHEFR, STAVBY A INTERIÉRY s. r. o.

Vstupné na akci je 60 Kč, děti do 120 cm zdarma.

Vybíráme z programu:

- od 14 hod. dětská hudební, taneční a sportovní vystoupení, salon Vypadáš skvěle!, hry pro děti, kouzlení na pódiu

- cca 15:45 rockoví Nechte nás BEAT

- cca 17 hod. Volba nejhezčí dětské čarodějnice či čarodějníka

- cca od 17:20 hod. Petra Černocká jako Saxana

- v 19 hod. zapálení velkého ohně, slovo starostky

- po 19. hodině zahraje úžasná skupina Queenmania a Peter „Paul“  Pačut  – revival skupiny QUEEN

- cca 20:40 hlavní hvězda večera: známý rockový zpěvák KAMIL STŘIHAVKA & Leeders s hity Země vzdálená, Holka čapni draka či Kovboj z Teplic.

- cca 21:50 ohňostroj

- ve 22 hod. ukončení akce

Reklama

Výběr článků

Načítám