Hlavní obsah

Kadaňský majáles ozdobí i létající kondomy

Novinky, Václav Vlasák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud nemáte ještě program na víkend, můžete si v sobotu přijet do Kadaně užít majáles plný studentské recese a dobré hudby. A pokud si nezapomenete vzít s sebou kondomy, můžete přispět k vytvoření světového rekordu.

Foto: Václav Vlasák

Majálesové svatby patří v Kadani k tradiční recesi.

Článek

V sobotu 7. května se ve Smetanových sadech v Kadani uskuteční další Majáles Cadanensis plný dobré zábavy a studentské recese. Hlavním tahákem bude koncert skupin, který začne ve 14 hodin. Hrát se bude nejprve v parku a večer bude koncert pokračovat v nedalekém kulturním zařízení Orfeu.

Vstupné je 60 Kč v předprodeji v Informačním centru v Kadani do soboty do 12 hodin a 90 Kč na místě. Kapely vystoupí v tomto pořadí: Smetanovy sady: 14.00 Nascore, 15.00 Bullet of the Death, 16.00 Uraggan Andrew & Reggae Orthodox, 17.00 Hot Pants, 18.00 Joe Purple, 19.00 Spath. Orfeum: 19.00 Kofe-in, 21.00 X left to die.

To však pochopitelně není vše, co je pro příchozí připraveno. „Kromě muziky čeká návštěvníky i spousta stánků s různými recesivními a ještě recesivnějšími atrakcemi. Kromě čajového a dýmkového stánku na nás čeká stánek, kde si budete moci odbýt majálesový svatební obřad tentokrát i se slavobránou, dále stánek eroticko-modelářský, stánek s originálními tričky, stánek, u nějž se bude trefovat šipkami do profesorského sboru. Samozřejmě se budete moct nechat vyfotit ve fotostánku. Krom toho na vás v další části parku bude jako každý rok čekat paintballová střelnice a několik dalších zajímavých atrakcí: slackline neboli lano napnuté mezi stromy k modernímu balancování a provazochodectví, malování na obličeje, ponyexpress či skákací hrad pro děti,“ vyjmenoval připravené atrakce Jan Losenický, ředitel pořádající organizace Kulturní zařízení Kadaň.

Vrcholem recese bude pokus o světový rekord v počtu létajících kondomů. Pořadatelé spoléhají na to, že si je účastníci vezmou s sebou. O jejich nafouknutí se ale postarají.

Vypuštěny budou hromadně v průběhu akce. Na kondomy je možné napsat přání, podobně jako na “balóny štěstí“. A až Orfeum vše utichne, bude majáles pokračovat oldies párty na Liďáku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám