Hlavní obsah

Jordánsko na provázku aneb Výstava nadšeného cestovatele v Mladé Boleslavi

Novinky, Eva Shareefa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ing. René Kopecký je nejen autorem mnoha publikací a knih, ale také nadšeným cestovatelem. Díla z jeho cest budete mít možnost v Mladé Boleslavi zhlédnout již podruhé v rámci připravovaného kulturního festivalu orientální kultury Arabesque 2014.

Foto: Eva Shareefa

Festival Arabesque

Článek

Vernisáž výstavy Jordánsko na provázku je připravena ve vestibulu Domu kultury ve čtvrtek 15. května v 18 hodin.

Pátý ročník festivalu Arabesque tak letos zahájí v Domu kultury v Mladé Boleslavi v novém kabátku. V loňském roce byla součástí akce výstava Sýrie včera. Jaká bude zítra? 

Autor si letos připravil set fotografií jedné z nejpohostinnějších zemí. O Jordánsku se říká, že je to jedna ze zemí, která by si zasloužila být zaplavená turisty. Je také domovem dvou okázalých zajímavostí na Blízkém východě. Petra - starodávné město Nabatejců bude možná v obležení turistů, však jde také o jednu z nejkrásnějších staveb na světě. Druhým místem je Vádí Rum. Místo, které okouzlilo Lawrence z Arábie.

S vernisáží je spojena přehlídka výtvarných prací žáků základních škol na téma Tančím jako velbloud, a také taneční doprovodný program. 

Výstava potrvá v Mladé Boleslavi do konce června.

Reklama

Výběr článků

Načítám