Hlavní obsah

Jihomoravský kraj má finalistku v Miss Junior

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tak jako v předchozích letech i tentokrát bude mít ve finále Miss Junior 2011 každý kraj České republiky svou finalistku. Jihomoravský kraj zastupuje jedenadvacetiletá Michaela Vitulová z Brna.

Foto: archiv Miss Junior

Michaela Vitulová, finalistka za Jihomoravský kraj.

Článek

“Jsem zrozena ve znamení Býka se vším všudy. Občas nadšená z drobností a často nespokojená ve světě přetvářky a falše. Lidé mě často špatně soudí podle zevnějšku, ale to je jen obal a já se nebudu měnit pro oči hloupých, co soudí podle barvy dlouhých vlasů,“ sdělila Michaela, studentka na Vysoké škole aplikovaného práva. 

„Mám ráda tanec, hudbu, literaturu, zvířata, zajímám se o angličtinu a ráda bych studovala i španělštinu. Kromě tance, kterému jsem se věnovala jedenáct let mě baví plavání a zumba. Mám ovšem především velmi ráda svoji rodinu, své nejbližší a ráda je dělám lidi kolem sebe šťastnými. Mým snem je žít spokojený život, ráda bych vystudovala další zvolenou vysokou školu. A hlavně jít do všeho s úsměvem na tváři a „tančit, i když prší“. Snů je více, jen najít ten nej... určitě ale být zdravá!“ 

Do soutěže šla Michaela s přesvědčením, že člověk sice může snít, ale pokud nic nezkusí, nic nezíská. Finalistku za Jihomoravský kraj podpoří a přijme hejtman kraje a předseda Asociace krajů České republiky Michal Hašek. Soustředění Škola Miss Junior 2011 proběhne na přelomu září a října a slavnostní vyhlašovací ceremoniál pak 17. října.

Reklama

Výběr článků

Načítám